Geld lenen met zwarte lijst

Geld lenen met zwarte lijst

Geld lenen is tegenwoordig al lastig genoeg, maar als u geld wilt lenen met zwarte lijst, dan heeft u zeker een uitdaging. Zodra uw naam op de zwarte lijst naar voren komt zullen de meeste kredietverstrekkers, kredietbemiddelaars en banken u afwijzen. De reden hiervan is dat u in één van de bestanden met een achterstand gemeld staat. Geld lenen met zwarte lijst is haast niet te doen. Er zijn een aantal maatschappijen waar u nog wel terug kunt als u geld wenst te lenen. De reden hiervoor is dat zij niet te raden gaan bij de zwarte lijst. Zij vragen hier dus verder geen informatie op waardoor u veel meer mogelijkheden heeft om een lening af te sluiten.

Waar kunt u geld lenen met zwarte lijst?

Dat is natuurlijk de vraag. U bent hard op zoek naar een lening, maar het wil niet lukken om het rond te krijgen omdat u last heeft van een vermelding op de zwarte lijst. U kunt eigenlijk alleen nog lenen bij aanbieders die lenen zonder bank mogelijk maken. Dit zijn de verstrekkers van de zogenaamde minilening. Zij adverteren overigens zelf ook met het feit dat geld lenen met zwarte lijst bij hen prima mogelijk is.

Nadelen geld lenen met zwarte lijst

Eén van de nadelen van het geld lenen met zwarte lijst is dat het zo lastig is om te doen, u kunt niet bij iedereen, en niet overal terecht. U kunt feitelijk alleen nog terecht bij aanbieders die geen toetsing doen met de zwarte lijst. Dit zijn veelal aanbieders die kleine bedragen lenen, tot maximaal
€ 600,- verstrekken. Niet alleen is het nadeel dat zij kleine bedragen verstrekken, het bijkomende nadeel is dat u deze leningen maar voor een korte periode mag afsluiten, en dat u deze leningen al heel snel moet terugbetalen. De maximale leenperiode kan oplopen tot 45 dagen, en u moet veelal een hoog bedrag betalen voor bijkomende kosten. Wees dus voorzichtig met het afsluiten van een lening met zwarte lijst.

Voordelen van geld lenen zwarte lijst

Een van de voordelen van het geld lenen met zwarte lijst is dat u in ieder geval snel over u geld kan beschikken, van geld lenen met zwarte lijst kunnen we veel vinden maar het is in ieder geval bijzonder snel geld lenen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd meerdere flitskredieten naast elkaar afsluiten. U moet er dan wel weer rekening mee houden dat u al deze bedragen ook weer snel terug moet betalen.