Krediet aanvragen online

Krediet aanvragen online

Krediet aanvragen online

Als u krediet online wilt aanvragen, zult u op de hoogte moeten zijn over wat het kost, waarop je moet letten, hoe snel het aanvragen gaat, etc.

Daarom is het slim om uzelf daarover in te lezen. Door dit artikel te lezen zult u erachter komen hoe u online krediet kunt aanvragen.

Waarop letten bij aanvragen krediet?

Het is te belangrijk om erachter te komen of u uw gewenste bedrag wel kunt lenen. In enkele gevallen is het namelijk helemaal niet mogelijk om het bedrag te lenen. Bij bijna iedere kredietverschaffer kunt erachter komen wat u kunt lenen, maak daar dus gebruik van.

Het is ook belangrijk om te weten wat een geschikte lening voor u is. Er zijn verschillende leenvormen en elke heeft zijn voor- en nadelen.

Het rentetarief is van essentieel belang. Het liefst wilt u natuurlijk een lening met zo laag mogelijk rentetarief. Soms scheelt het een tiende procent. U kunt dan denken: “ach, het is maar een tiende procent”, maar bij een krediet van €10.000,- is dat toch weer €100,-. Het is dus verstandig om de rentetarieven te vergelijken.

Comfort loan NL Image Banner 840 x 150

Hoe lang duurt het aanvragen van krediet?

Via de meeste kredietverschaffers kunt u eenvoudig een formulier invullen. Dit duurt enkele minuten. Een offerte zult u binnen enkele werkdagen (vaak zelfs één werkdag) ontvangen. Het kan zijn dat de kredietverschaffer telefonisch contact opneemt met u, om meer informatie te verkrijgen.

DCC BENL AVRIL 2016-MYLINE-MESUALITY-NL-840x150

Hoe snel krijg ik mijn krediet?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Als u een zo volledig mogelijke kredietaanvraag indient, kunt u het al binnen een week ontvangen.

Welke documenten heeft de kredietverschaffer nodig?

Dit verschilt per kredietverschaffer. U heeft in ieder geval een (geldig) legitimatiebewijs nodig, een loonstrook en een bankafschrift (bevestiging van rekeningnummer).

Kan ik meerdere offertes krijgen voor kredietaanvraag?

Natuurlijk kan dit. Het is zelfs heel slim om dit te doen. U kunt hierdoor een goede vergelijking maken en de afweging voor uzelf maken wat de beste kredietaanvraag is. Vergelijken kan ook online, vraag dus niet lukraak allemaal offertes aan, maar probeer ook informatie te verschaffen via het internet.