Lenen zonder bank

Lenen zonder Bank

Lenen zonder bankLenen zonder bank is een lening afsluiten zonder hiervoor gebruik te maken van een bank of een financieringsmaatschappij. Dit is gelukkig nog altijd gewoon mogelijk. Lenen zonder bank kan nog altijd bij de zogenaamde verstrekkers van de flitskredieten. Dit zijn verstrekkers die overigens ook geen controle doen bij de zwarte lijst. Bij deze verstrekkers is geld lenen met zwarte lijst dus mogelijk, en het is lenen zonder bank! Zo slaat u dus eigenlijk twee vliegen in één klap.
Kort samengevat zijn er twee manieren voor geld lenen zonder bank:

  • minilening afsluiten
  • Lenen bij familie of vrienden
Op beide vormen van lenen zonder bank zullen wij later op de pagina nog terugkomen.

Online lenen zonder bank?

Als u gaat lenen zonder bank dan is het veelal online lenen zonder bank. De verstrekkers van de flitskredieten hebben namelijk geen bankkantoren of iets dergelijks maar werken enkel en alleen online. U kunt dus niet bij hen naar binnen lopen. Wij begrijpen dat dit ook als een nadeel ervaren kan worden omdat persoonlijke contact natuurlijk ook gewenst kan zijn als u een een lening wenst af te sluiten.

Zijn er nog meer opties?

Zeker en vast, er zijn nog meer opties om lenen zonder bank mogelijk te maken. Dit zijn er echter niet veel. De enige manier om verder nog geld te gaan lenen zonder bank is door een lening af te sluiten bij vrienden of familie. Dit lijkt een goede en betrouwbare vorm van geld lenen. Toch zijn er door het geld lenen al behoorlijk wat relaties bekoeld. Er zijn veel artikelen te vinden op het internet over geld lenen van familie. Er zijn twee grote en belangrijke zaken waar u rekening mee zou moeten houden.
Degene die het geld uitleent moet het geld echt kunnen missen, en ook nog voor een langere periode. Als dit niet het geval is zou de lening ook niet uitgegeven dienen te worden.
Degene die de lening ontvangt moet zijn of haar afspraken volledig zeker na kunnen komen. Als dit niet het geval is dan is de kans zeer groot dat er ruzie kan ontstaan over het geld. En ruzie over geld zijn over het algemeen ook direct stevige ruzies..