Renovatielening

Renovatielening

Wilt u uw woning renoveren? Nieuwe kozijnen, nieuwe deuren of misschien nog wel een groter renovatie. Dan kan een renovatielening voor u een oplossing zijn. Met een renovatielening leent u geld tegen een lage interest. U krijgt een extra lage interest met een renovatielening omdat u de waarde van uw woning aan het verhogen bent. Hierdoor heeft de bank meer onderpand en hebben zij dus ook het idee dat zij meer terug kunnen krijgen als u iets mocht overkomen. Dat is dus een direct voordeel als u een lening aangaat voor een renovatie.

Aanbieders Renovatielening

Er zijn verschillende aanbieders van een renovatielening. Toch maakt het zeer zeker wel uit waar u de lening af wenst te sluiten. Zo is een renovatielening bij een kredietmakelaar vele malen duurder dan een renovatielening bij de bank. Dit verschil kan oplopen tot 5 a 6% interest op jaarbasis. Een enorm voordeel dat u dus kunt behalen om de lening in één keer bij de juiste partij aan te vragen. De enige keer wanneer u een renovatielening aan zou kunnen vragen bij een kredietmakelaar is als de bank de aanvraag voor uw lening helemaal afwijst. Alhoewel u zich dan ook kunt, of eerder moet, afvragen of een geldlening überhaupt wel verstandig is. De bank wijst uw renovatielening namelijk niet voor niets af natuurlijk.

Hoe vraag ik de lening aan?

Dat is simpel en eenvoudig, u kunt de lening bij de bank naar uw keuze online aanvragen. Deze aanvraag zal de bank zo spoedig mogelijk beoordelen. Over het algemeen ontvangt u zelfs binnen 24 uur de reactie van de banken alweer terug. Hierdoor weet u dus al heel snel waar u aan toe bent en of u de renovatie kunt gaan uitvoeren. Als u veel energie besparende maatregelen laat uitvoeren dan kunt u ook nog in aanmerking komen voor de groene lening. Dit is ook weer een vorm van geld lenen waarbij u extra korting kunt krijgen op uw lening.